esmod.jpg

ESMOD Oslo

Dato: 5. juni 2019
Tidspunkt: 20.00
Sted: Aker Brygge

I år viser avgangsstudentene ved ESMOD Oslo sine diplomkolleksjoner på et utendørsarrangement på Aker Brygge. Det er gratis inngang og alle er velkomne!

 
khio.jpg

Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO)

Dato: 15. mai 2019
Tidspunkt: 19.00
Sted: Kunsthøgskolen i Oslo, Fossveien 24

11 avgangstudenter fra bachelorstudiet i klesdesign og kostymedesign og masterstudiet i design på Kunsthøgskolen i Oslo viser sine avgangsarbeider i en felles visning. Visningen er kun for inviterte gjester. Kontakt peteloch@khio.no for invitasjon og påmelding.

 

Avgangsutstilling 6.-16. juni
Bachelor og masterstudenter fra klesdesign, kostymedesign, grafisk design, illustrasjon, møbeldesign og interiørarkitektur stiller ut sine prosjekter på Kunsthøgskolen i Oslo fra 6. juni til og med 16 juni. En fin mulighet til å komme i kontakt med studentene og til å se nærmere på avgangs-studentens arbeid og prosjekter. Utstillingen åpner 6. juni og er gratis og åpen for alle. http://www.khio.no/events/897

 

SoFI - School of Fashion Industry

Dato: 4. juni
Tidspunkt: 19.00
Sted: Røverstaden

Våre 10 studenter fra toårig mote design viser sine avgangskolleksjoner i en felles visning! Påmelding til visningen skjer via lenken: https://www.sofi.no/foredrag-pamelding

 
oslomet.jpg

OsloMet- storbyuniversitet

Dato: 14. juni
Tidspunkt: Dørene åpner 18:00, visningen begynner 19:00
Sted: Pilestredet 52 (p 52)

16 avgangsstudenter fra bachelorstudiet ved Mote og Produksjon , ved  OsloMet- storbyuniversitet,  inviterer til avgangsvisning og utstilling den 14.juni. Bachelorprosjektene har en praktisk og teoretisk komponent, hvor studentene undersøker temaer innen bærekraft, identitet og politikk. Dørene åpnes klokken 18.00. Dere er velkomne til på kikke på prosessmaterialet og portfolioen før avgangsvisningen som begynner klokken 19.00. 

Visningen er åpen for alle som melder seg på. Påmelding via link: https://forms.gle/9pbgv2gC6wz62m726