Avgangsvisninger - Oslo 2018

visning_osloskolene.jpeg

Oslo Metropolitan University / Tretten
19.06.2018 kl. 19.00 // Pilestredet 52
Mote & produksjon ved OsloMet er et bachelorstudium som omfavner en rekke aspekter ved moteindustrien. Studiet har en hovedsakelig kommersiell tilnærming, men er også åpent for individuelle og kunstneriske uttrykk. Dette gjenspeiler seg i bachelorprosjektene som rommer alt fra sport til streetwear, og samfunnskritiske problemstillinger. Disse prosjektene vil bli presentert gjennom en motevisning, med påfølgende utstillinger og presentasjoner. Nå er studentene klare for å vise hva de er gode for. Kontakt fashion.production.oslomet@gmail.com for invitasjon.

ESMOD Oslo
06.06.2018 kl. 19.30 // Chateau Neuf
ESMOD Oslo utdanner fremtidenes motedesignere. Vi ønsker velkommen til årets visning for 27. gang. Den 6. juni presenterer avgangsstudentene ved ESMOD Oslo sine kolleksjoner foran motebransjen, presse, familie og venner. Ikke minst skal de vise frem sine verker, sin kreativitet og eget uttrykk fremfor en jury bestående av representanter fra ESMOD International og norsk motenæring. Studentene har gjennom tre år tatt del i et internasjonalt utdanningssystem innen mote. ESMOD har 20 skoler verden over og har utdannet designere og modellører siden 1841.

Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) / Oslo National Academy of the Arts
08.05.2018 kl. 19.00 // Kunsthøgskolen i Oslo, Fossveien 24
17 avgangstudenter fra bachelor- og masterstudiet i kles- og kostymedesign ved Avdeling Design på Kunsthøgskolen i Oslo viser sine avgangsarbeider tirsdag 8. mai 2018 kl. 19.00 i en felles visning. Visningen er kun for inviterte gjester. Kontakt peteloch@khio.no for invitasjon.

Bachelor og masterstudenter fra Klesdesign og Kostyemdesign stiller ut sine prosjekter på Kunsthøgskolen i Oslo fra 1. juni til og med 10 juni. En fin mulighet til å komme i kontakt med studentene og til å se nærmere på  avgangs-studentens arbeid og prosjekter. Utstillingen åpner 1 juni og er gratis og  åpen for alle.http://www.khio.no/events/602

SoFI-School of Fashion Industry // MO H16- avgangsvising 2018
31.05.2018 Røverstaden
På Røverstaden presenterer SoFI de første 11 avgangsstudentene ved Motedesign. Avgangsstudentene er: Shayma Ariai - Covered effect, Trine Gjerde - Maladaptive, Julie Stangnes Grimen - Wasteful, Daniel Heide Gundersen - Temporary sensation, Hanne Haugrønning - Human bag, Nina Kayed - Captivated mind, Julie Bye Minde - Flux movement, Anja Moen - Journey of feelings, Ingunn Matthes Ofstad - Frosted giants, Eli Pedersen - Natural error, Hege Sætha - Lucid dreaming.

thomas rosten